T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / ATAŞEHİR - Şehit Öğretmen Mehmet Fidan Ortaokulu

Şehit Öğretmen Mehmet Fidan Ortaokulu

Telefon
02165769387
Belgegeçer
02165769387
WEB
https://mfo.meb.k12.tr
Adres
İnönü Mah. 19 Mayıs Cd. Orkidem Sk. Ataşehir
Vizyon
Biz Şehit Öğretmen Mehmet Fidan Ortaokulu olarak her çocuğun içinde onun özgür, çok yönlü bir birey olarak yetişmesini sağlayacak değerler olduğuna, toplumların mutluluğunu sağlamanın cehaleti ortadan kaldırmanın ve demokratik bir toplum yaratmanın ancak toplumların iyi yetiştirilmiş bireylerince sağlanabileceğine bu nedenle de insan için gösterilecek en önemli çabanın eğitim olduğuna inanıyoruz.
Misyon
İleri eğitim düzeylerine ulaşabilecek merak ve aydınlıkta, yaşamdaki değişimleri kolayca karşılayabilecek eğitim ve birikimi yakalamış insanlar yetiştirmek, ulusal ve evrensel değerleri, birikimleri kavrayan ve onlara katkıda bulunan, değişim ve gelişime açık, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, demokratik toplum düzenini benimseyen, kendine güvenen, çevresine saygılı, yaratıcı ve özgün düşünebilen; hoşgörülü, katılımcı, sorumluk sahibi bireyler yetiştirmek amacımızdır.
Başarılar
0
Öğretmen :57
Öğrenci :975
Derslik :29
Atölye-İşlik :1
Çok Amaçlı Salon :1
BT Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :2000
Öğretim Şekli :Tam gün
Saatler
09.00-15.20
Isınma
Bağlantı
Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil
Ulaşım
Okulumuza toplu taşıma araçlarını ile gelebilmeniz için ; 19,19S,319,14S - Kadıköy İETT hattı , Kadıköy-Yeditepe Üni. dolmuş hattını kullanabilirsiniz.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
3 km
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır